سلامتی

24medicaljournal

حلیم مرغ

روش تهیه حلیم مرغ یا همان حلیم با گوشت مرغ زیاد سخت نیست و می توانید خیلی سریع آن را آماده کنید.

 مواد لازم برای حلیم مرغ

  • سه عدد هل سیاه
  • یک عدد چوب دارچین
  • یک عدد پیاز قرمز متوسط
  • 454 گرم مرغ
  • یک قاشق چای خوری گشنیز خشک
  • نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • دو فنجان برنج
  • سه فنجان شیر

حلیم مرغ

طرز تهیه حلیم مرغ

ذر ابتدا درجه فر را بر روی 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد قرار دهید. مرف، دارچین، پیاز و هل را درون ظرفی بریزید و روی آن آب بپاشید. سپس روی حرارت بالا بگذارید تا جوش بخورید و به مدت 20 دقیقه بجوشد. 4 فنجان از آب را خارج کنید و درون قابلمه ای بزرگ بریزید.

مغ و پیاز را از درون ظرف خارج کنید و در یک ظرف تخت بریزید. فلفل، نمک وگشنیز خشک را به مرغ اضافه کنید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

مرغ را به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید. سپس فویل را از روی آن بردارید و بگذارید تا روی مرغ طلایی رنگ شود. برای تهیه کردن برنج، آن را درون آب مرغ بریزید و بگذارید با حرارت بالا جوش بیاید. سپس حرارت را کمتر کنید و در رف مدت 15 دقیقه ببندید.سپس شیر را هم به برنج اضافه کنید و شعله از زیاد و سپس کم کنید، در ظرف را نگذارید تا مایعات باقی مانده بخار شوند. سپس مرغ را به همراه برنج میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد حلیم مرغ

حلیم مرغ جزو دسته آش و حلیم می باشد. زمان آماده سازی مواد اولیه حدود 15 دقیقه و زمان پخت آن حدود 2 ساعت می باشد. حلیم مرغ را می توانید در وعده صبحانه و پیش غذا میل کنید. در ماه رمضان می توانید به عنوان افطار میل کنید. دستور تهیه این غذا برای 6 نفر می باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی